Novi recepti

Pregled piva: Prairie Artisan Ales Standard

Pregled piva: Prairie Artisan Ales Standard

Dobrodošli Prerijski obrtnički Aleš u sklop avanturističkih craft pivara. Dvojac braće ciganskih pivara Tulsa, Okla., Jednostavno je "želio učiniti nešto strašno", pa su pokrenuli marku piva. Kickstarter kampanja za izgradnju vlastite pivovare samo u bačvama nedavno je bila vrlo uspješna (više od 23.000 dolara obećano je prema cilju od 10.000 dolara), pa će roaming pivovari uskoro imati domaću bazu.

Prairie ales već distribuira Shelton Brothers iz Belchertowna, Massachusetts, međutim, raznolik niz piva s izrazitim, rustikalnim okusima usklađenim s podjednako raznolikom i šarenom etiketom. Nedavno smo probali Prairie Artisan Standard, pivo sa niskim ABV-om, hmeljasto seosko pivo pogodno za "svakodnevno piće".

Standard izliven iz tvrdoglave boce od 12 unci u tulipan, u čaši se pojavljuje zlatnožuto. Aroma je blago prepečenog kruha i citrusnog hmelja, stvarajući vrlo ugodan i intrigantan nos. Prvi okus na jeziku je začinska limeta, vjerojatno iz hmelja Motueka, sorte s Novog Zelanda poznate po ovom jedinstvenom okusu.

Kako se i očekivalo, napitak je vrlo osvježavajući i lako se pijucka sa samo 5,2 posto ABV -a. Standard je lijepa izvedba tradicionalnog stila koji su stoljećima kuhali poljoprivrednici - a ne pivari - na belgijskim seoskim farmama. Međutim, upotreba svježeg, citrusnog hmelja daje ovom klasičnom stilu izrazito američki okus hmelja.

Prairie Artisan Ales vrlo je obećavajući novi dodatak na sceni, a s ekspozicijom koju distribucija Shelton Brothersa pruža, njihovo bi ime brzo trebalo postati poznato. Veselimo se degustiranju mnogih odležanih bačvi piva koje će doći iz nove pivovare, čime će zaraditi mjesto u distribuciji uz njihova jednostavnija piva.

- Mike Lorenz, Nacija za piće

Više od The Drink Nation:

10 načina na koje je pivo poput sile
Recenzija piva: Šefdeset jedna glava psa
Amaro vodič: Steknite hrabrost isprobajte ove klasične likere


Zane Kirkhope

Recept za piće iz mračne seoske kuće: pivovara Saddlebock - seoska kuća u Arkansasu Ale | Pivovara. . Ovo je uvod u drevne domaće domaće seoske kuće u sjevernoj Europi. Korištena izvorska voda za kašu i sparge. Košer sol i svježe mljeveni crni papar. Filtrirajte kroz sito obloženo filtrom za kavu. Vodič za stil bjcp kaže:

Farmhouse ale ovo drugo sezonsko izdanje (wy3726) bliski je rođak dupontovog soja, s pretpostavljenim podrijetlom u brasserie de blaugies. Ispostavilo se da to zapravo nije problem. U sirovom pivu to se ne događa. Struktura recepta je slična kao i u druge dvije knjige u nizu. Pojam seosko pivo sveobuhvatna je klasifikacija koja obuhvaća i objedinjuje mnoge jedinstvene podvrste piva, uključujući funky stilove poput saison, sahti, gotlandsdricka, biere de garde i drugih.

Tamna umjetnost Šljiva kisela sezona - Saison / Farmhouse Ale - Hladno. s cdn.justwineapp.com Poput divljih piva, mnogi recepti imaju ugrađene mogućnosti i raspone predložene za promjenu recepta. Ispostavilo se da to zapravo nije problem. Ovdje je sve što trebate znati. U svom kućnom pivu u avanturama u švicarskoj, ian hoke se fokusira na stilove koje tamo ne može kupiti, uključujući i seoske kuće poput ovog. Izgnječite na 168 ° f (76 ° c). Pivovari na farmi ne uče pivarstvo čitajući udžbenike ili pohađajući tečajeve. Dodajte ekstrakt pečenog ječma u sladovinu na početku vrenja. Košer sol i svježe mljeveni crni papar.

Austin homebrew supply • brza i besplatna dostava uz narudžbe iznad 55 USD!

Osim razlike u okusu, pivovari na farmi svega toga nisu svjesni. Hmelj je samo istočni kent goldings, to je hmelj koji volim i savršeno se uklapa kako u smislu onoga što bi izvorno koristili pivovari na farmi, tako i po stilu i okusu. Farmhouse ale ovo drugo sezonsko izdanje (wy3726) bliski je rođak dupontovog soja, s pretpostavljenim podrijetlom u brasserie de blaugies. Više praktičnih savjeta o pripremi piva potražite u mojim vodičima za kuhanje s klekom, smrekom, jelom i borom, vodič za kveik i drugi kvas na farmi te za recepte i tehnike kuhanja sirovog piva. Belle saison je soj diastaticus koji pivarima omogućuje postizanje visokog slabljenja karakterističnog za ovaj klasični stil. Napravite svoju najbolju mračnu sezonu. Koduõlu u estoniji, gotlandsdricke u švedskoj, maltøl u norveškoj i kaimiškas u litvaniji. Recept razvio kevin eichelberger, crvenooko pivovarstvo, wausau, Wisconsin, ljeto 2009. Farma pivnica Jester King pivovara seoska kuća amber ale. Još jedna ljetna pšenica, ali je recept malo promijenjen. I pogodite što, prilično je sjajno. Struktura recepta je slična kao i u druge dvije knjige u nizu. Neka vrsta jednostavnog šećera često se koristi za održavanje alkohola na visokom nivou uz očuvanje srednjeg tijela do piva.

Koduõlu u estoniji, gotlandsdricke u švedskoj, maltøl u norveškoj i kaimiškas u litvaniji. Saison saison je vrlo ukusno belgijsko seosko pivo s nekim jedinstvenim karakteristikama. Izgnječite na 168 ° f (76 ° c). Srećom, ljekarna u zavoju, Oregon se odazvala mom pozivu za suradnju. Osim razlike u okusu, pivovari na farmi svega toga nisu svjesni.

Dnevni pregled piva: Bam Noire Dark Farmhouse Ale s 3.bp.blogspot.com Neka vrsta jednostavnog šećera često se koristi za održavanje alkohola na visokoj razini uz očuvanje srednjeg tijela piva. Sahti je vrlo procesno pivo, a stare su tehnike ključ uspjeha. Kao i samo pivo, mnogi recepti imaju ugrađene mogućnosti i raspone predložene za promjenu recepta. Košer sol i svježe mljeveni crni papar. Dodajte ekstrakt pečenog ječma u sladovinu na početku vrenja. Zamjenjujući tropske voćne note francuske saison ili saison ii za težu bananu, pruža klasičan karakter suhe paprene sezone, a opet je lakše raditi s dupontom. Više recepta za pivo s farme cowbell. Ale na farmi je pogrešno shvaćen stil piva, i to jer nije stil, već više lifestyle pivo.

Ovo suho seosko pivo zvano figlet pravi je teksaški dragulj!

Visoka voćnost s niskom do umjerenom aromom hmelja i umjerenom do nikakvom aromom bilja, začina i alkohola. Isto su učinili i sa zimom. Recept za tamnu zimsku sezonu iv. Farmhouse ale ovo drugo sezonsko izdanje (wy3726) bliski je rođak dupontovog soja, s pretpostavljenim podrijetlom u brasserie de blaugies. Pojam seosko pivo sveobuhvatna je klasifikacija koja obuhvaća i objedinjuje mnoge jedinstvene podvrste piva, uključujući funky stilove poput saison, sahti, gotlandsdricka, biere de garde i drugih. Recept razvio je kevin eichelberger, crvenooka pivovarna, wausau, Wisconsin, ljeto 2009. Procijedite kroz sito obloženo filtrom za kavu. Farmhouse ales obuhvaća nekoliko varijacija za svaki stil, za ukupno osam recepata. Zrna usitniti na 153 ° f (67 ° c) jedan sat. Ova kolaboracija je dobar primjer kako se sahti može kuhati daleko od svog podrijetla. 1 veliki žuti luk, grubo nasjeckan To samo znači da sirovo pivo dobiva prepoznatljivo drugačiji okus s obzirom na kuhano pivo. Osim razlike u okusu, pivovari na farmi svega toga nisu svjesni.

Recept razvio je kevin eichelberger, crvenooki pivovarski co., Wausau, Wisconsin, ljeto 2009. Tamna sezona je, dobro, tamna, ali također ima i složen i suh profil okusa, visoku karbonizaciju i sklonost kreativnoj upotrebi sastojaka koja Očekujemo od zanatskih stilova seoske kuće. Dodajte ekstrakt pečenog ječma u sladovinu na početku vrenja. Pivovari na farmi ne uče pivarstvo čitajući udžbenike ili pohađajući tečajeve. Više recepta za pivo s farme cowbell.

Prairie Artisan Ales: Standard | Farmhouse ale, Ale, Craft. from i.pinimg.com Neka vrsta jednostavnog šećera često se koristi za održavanje alkohola na visokom nivou, a za očuvanje srednjeg tijela piva. Seosko pivo proizvodilo bi se prvenstveno od sastojaka dostupnih na farmi ili u njihovoj blizini, pa ima smisla da se recept sastoji od nekoliko jednostavnih sastojaka. Ale na farmi je pogrešno shvaćen stil piva, i to jer nije stil, već više lifestyle pivo. Filtrirajte kroz sito obloženo filtrom za kavu. Recept za tamnu zimsku sezonu iv. Sahti je vrlo procesno pivo, a stare su tehnike ključ uspjeha. Pojam seosko pivo sveobuhvatna je klasifikacija koja obuhvaća i objedinjuje mnoge jedinstvene podvrste piva, uključujući funky stilove poput saison, sahti, gotlandsdricka, biere de garde i drugih. Već sam razgovarao s osnivačem ljekarne ale Paula Arneya za pivo iz doba vikinga i znao sam za njegovo zanimanje za nordijske seoske kuće.

Neka vrsta jednostavnog šećera često se koristi za održavanje alkohola na visokom nivou uz očuvanje srednjeg tijela do piva.

Filtrirajte kroz sito obloženo filtrom za kavu. Više recepta za pivo s farme cowbell. Prosipajte sa 168 ° f (76 ° c) vode kako biste prikupili 7 litara. I pogodite što, prilično je sjajno. U stvarnosti, seosko pivo odnosi se na mnogo opsežniji raspon piva, stilova i geografskih regija. Zrna usitniti na 153 ° f (67 ° c) jedan sat. 1 veliki žuti luk, grubo nasjeckani finski sahti najpoznatiji je od njih, ali slična piva postoje u nordijskim i baltičkim zemljama: Phil markowski je bio nadaleko popularan i utjecajan alej iz 2004. iz knjiga koji je pomogao da se pojam uvriježi u craft pivu. Saison saison je vrlo ukusno belgijsko seosko pivo s nekim jedinstvenim karakteristikama. Ale na farmi je pogrešno shvaćen stil piva, i to jer nije stil, već više lifestyle pivo. Zamjenjujući tropske voćne note francuske saison ili saison ii za težu bananu, pruža klasičan karakter suhe paprene sezone, a opet je lakše raditi s dupontom. Visoka voćnost s niskom do umjerenom aromom hmelja i umjerenom do nikakvom aromom bilja, začina i alkohola.

Austin homebrew supply • brza i besplatna dostava uz narudžbe iznad 55 USD! Tamna sezona je, dobro, tamna, ali također sadrži složeni i suhi profil okusa, visoku karbonizaciju i sklonost kreativnoj upotrebi sastojaka koje očekujemo od zanatskih stilova seoskih kuća. Već sam razgovarao s osnivačem ljekarne ale Paula Arneya za pivo iz doba vikinga i znao sam za njegovo zanimanje za nordijske seoske kuće. U sirovom pivu to se ne događa. Vodič za stil bjcp kaže:

Ovaj domaći recept koristi sljedeće sastojke: U sirovom pivu to se ne događa. Nadaleko popularan i utjecajan Phil Farkowski iz 2004. godine, seoska kuća s knjigama Ales pomogla je da se taj izraz uvriježi u craft pivu. Filtrirajte kroz sito obloženo filtrom za kavu. Još jedna ljetna pšenica, ali je recept malo promijenjen.

Neka vrsta jednostavnog šećera često se koristi za održavanje alkohola na visokom nivou uz očuvanje srednjeg tijela do piva. Ovdje je sve što trebate znati. Sahti je vrlo procesno pivo, a stare su tehnike ključ uspjeha. Srećom, ljekarna u zavoju, Oregon se odazvala mom pozivu za suradnju. Još jedna ljetna pšenica, ali je recept malo promijenjen.

Zrna usitniti na 153 ° f (67 ° c) jedan sat. Recept za tamnu zimsku sezonu iv. Prosipajte sa 168 ° f (76 ° c) vode kako biste prikupili 7 litara. Ovo je uvod u drevne domaće domaće seoske kuće u sjevernoj Europi. Sahti je vrlo procesno pivo, a stare su tehnike ključ uspjeha.

Već sam razgovarao s osnivačem ljekarne ale Paula Arneya za pivo iz doba vikinga i znao sam za njegovo zanimanje za nordijske seoske kuće. Osim razlike u okusu, pivovari na farmi svega toga nisu svjesni. I pogodite što, prilično je sjajno. Pivovari na farmi ne uče pivarstvo čitajući udžbenike ili pohađajući tečajeve. Tamna sezona je, dobro, tamna, ali također sadrži složeni i suhi profil okusa, visoku karbonizaciju i sklonost kreativnoj upotrebi sastojaka koje očekujemo od zanatskih stilova seoskih kuća.

Finski sahti najpoznatiji je od njih, ali slična piva postoje u nordijskim i baltičkim zemljama: Osim razlike u okusu, pivovari na farmi svega toga nisu svjesni. Pronađeno je 62 recepta koji odgovaraju vašim kriterijima. 1 veliki žuti luk, grubo nasjeckano seosko pivo proizvodilo bi se prvenstveno od sastojaka dostupnih na farmi ili u njihovoj blizini, pa ima smisla da bi recept bio od nekoliko jednostavnih sastojaka.

Pojam seosko pivo sveobuhvatna je klasifikacija koja obuhvaća i objedinjuje mnoge jedinstvene podvrste piva, uključujući funky stilove poput saison, sahti, gotlandsdricka, biere de garde i drugih. Recept za domaće belgijsko tamno jako pivo od svih žitarica. Seosko pivo proizvodilo bi se prvenstveno od sastojaka dostupnih na farmi ili u njihovoj blizini, pa ima smisla da se recept sastoji od nekoliko jednostavnih sastojaka. Recept za tamnu zimsku sezonu iv. Izraz seosko pivo postao je sinonim za sezonu.

Saison saison je vrlo ukusno belgijsko seosko pivo s nekim jedinstvenim karakteristikama. 1 veliki žuti luk, grubo nasjeckan Zamjenjujući tropske voćne note francuske sajone ili sajone ii za težu bananu, pruža klasičan karakter suhe paprene sezone i s njim je lakše raditi nego s dupontom. Srećom, ljekarna u zavoju, Oregon se odazvala mom pozivu za suradnju. Dodajte ekstrakt pečenog ječma u sladovinu na početku vrenja.

Farmhouse ales obuhvaća nekoliko varijacija za svaki stil, za ukupno osam recepata. Isto su učinili i sa zimom. Zgnječite na 159 °f (71 °c) 60 minuta. Od tada su belgijski i francuski gradovi gotovo. Ova kolaboracija je dobar primjer kako se sahti može kuhati daleko od svog podrijetla.

U sirovom pivu to se ne događa.

Belle saison je soj diastaticus koji pivarima omogućuje postizanje visokog slabljenja karakterističnog za ovaj klasični stil.

Neka vrsta jednostavnog šećera često se koristi za održavanje alkohola na visokom nivou uz očuvanje srednjeg tijela do piva.

Recept za tamnu zimsku sezonu iv.

Saison saison je vrlo ukusno belgijsko seosko pivo s nekim jedinstvenim karakteristikama.

Struktura recepta je slična kao i u druge dvije knjige u nizu.

Napravite svoju najbolju mračnu sezonu.

Tamna sezona je, dobro, tamna, ali također sadrži složeni i suhi profil okusa, visoku karbonizaciju i sklonost kreativnoj upotrebi sastojaka koje očekujemo od zanatskih stilova seoskih kuća.

Izraz seosko pivo postao je sinonim za sezonu.

Pronađeno je 62 recepta koji odgovaraju vašim kriterijima.

Ovaj domaći recept koristi sljedeće sastojke:

Ovo suho seosko pivo zvano figlet pravi je teksaški dragulj!

To samo znači da sirovo pivo dobiva prepoznatljivo drugačiji profil okusa od kuhanog piva.

Američka tamna pšenica, iznimno glatke, suptilne karamelne note karakristalnog i#174 pšeničnog slada zaista sjaje u ovom lagano uskočenom pšeničnom pivu u američkom stilu.

Neka vrsta jednostavnog šećera često se koristi za održavanje alkohola na visokom nivou uz očuvanje srednjeg tijela do piva.

Struktura recepta je slična kao i u druge dvije knjige u nizu.

Belle saison je soj diastaticus koji pivarima omogućuje postizanje visokog slabljenja karakterističnog za ovaj klasični stil.

Ovdje je sve što trebate znati.

Dodajte ekstrakt pečenog ječma u sladovinu na početku vrenja.

Farmhouse ales obuhvaća nekoliko varijacija za svaki stil, za ukupno osam recepata.

Sahti je vrlo procesno pivo, a stare su tehnike ključ uspjeha.

Od tada su belgijski i francuski gradovi gotovo.

Struktura recepta je slična kao i u druge dvije knjige u nizu.

Zrna usitniti na 153 ° f (67 ° c) jedan sat.

Saison saison je vrlo ukusno belgijsko seosko pivo s nekim jedinstvenim karakteristikama.


Oh! Fudge Prerijski obrtnički Aleš

Predlozi: Objasnite zašto dajete ovu ocjenu. Vaša recenzija mora raspravljati o svojstvima piva (izgledu, mirisu, okusu, osjećaju) i vašem ukupnom dojmu kako bi se pokazalo da ste pivo legitimno probali. Nekonstruktivne recenzije mogu se ukloniti bez najave i poduzeti radnje na vašem računu.

Pomozite nam da budemo sjajni

3,94 /5 rDev -4,8%
pogledajte: 3.5 | miris: 3,75 | okus: 4 | osjećam: 4.25 | ukupno: 4

Boca od 355 ml poslužena hladna u tulipanu. LCBO kupnja za 9,00 USD CDN. Ne mogu vjerovati da ovdje u Ontariju zapravo postoji prerijsko pivo. Pokupili smo 3 da bismo, nadamo se, podijelili neko bogatstvo. Ne može se razaznati datum punjenja, svejedno je u nekom kodu. Nadam se da nije prestar. Sretan mi rođendan.

Izgled - prelijeva ponoćnu crnu boju s najtanjičastom tamnom preplanulom glavom koja nestaje potpuno za 15 sekundi. Nema vezanja. Zloslutnog izgleda.

Miris - Melasa prije svega, s mješavinom sladića i slabom metalnom notom. Samo na nosu postoji neka pijavica. Pretpostavljam da je umiješano i malo mlijeka i tamne čokolade.

Okus - Puno melase naprijed, s malo gorko -slatke čokolade, peciva i pića. Lagana slatkoća mliječne čokolade u ranom zaostalom okusu prije nego što se vratite na šećer i tamnu čokoladu.

Osjećaj usta - Ogromno tijelo, glatko i gusto. Karbonizacija je prilično niska. Lijepo nježno zagrijavanje u stražnjem dijelu grla koje postaje sve asertivnije što više pijete.

Sveukupno - Lijepo pijuckanje, dovoljno ukusna poslastica koja je prilično pijana i nije baš toliko slatkasta kao što sam pokušao. Okusi i osjećaj su tu i možda je ovo stara boca, ali ostao sam pomalo potkopan svojim početnim iskustvom u preriji. Ipak, vrijedna napojnica.

4,37 /5 rDev +5,6%
pogledajte: 4.25 | miris: 4 | okus: 4,5 | osjećam: 4.5 | sveukupno: 4.5

Flaširano u srpnju 2019. Sipa mrkocrnu boju s debelom smeđom pjenušavom glavom. Zadržavanje glave je pristojno. Vezanje je dobro. Blago pečenje na aromi. Nabavite uglavnom tamno voće i tamnu čokoladu. Blagi viski. Bogat, kremast okus. Opet tamno voće i crna čokolada. Nema kave. Dobra podloga za viski. Veoma glatko. Teškog tijela s blagom karbonizacijom.

4,43 /5 rDev +7%
pogledajte: 4.25 | miris: 4,25 | okus: 4,5 | osjećam: 4.5 | sveukupno: 4.5

Ima laganu karbonizaciju s natprosječnim tijelom. Ima gladak, kremast, mastan osjećaj koji proizvodi općenito izvrstan osjećaj
Aroma je svježe kuhana crna kava s niskim kiselinama, pržene smokve i šljive, burbon, prženi slad, alkohol, slatkiši pojavljuju se pri zagrijavanju
Okus je slatki, crna kava niske gorčine. Pečena šljiva i smokva, kao i nešto zemljanog drveta
Složeno, stvarno dobro napravljeno, s okusom i potpuno ga vrijedi isprobati. Kad se zagrije, krema se pokazuje vrlo jakog okusa i arome

3,96 /5 rDev -4,3%
pogledajte: 3.75 | miris: 4 | okus: 4 | osjetiti: 3,75 | ukupno: 4

Boca od 355 ml. ABV 12,1%.
Izgled: Crno, Pola prsta mocha glave, Lagano vezanje, Slabo zadržavanje, Slomljena kapica ostaje.
Aroma: Miriše točno kao & quotMalteser & quot čokoladni bombon, Mliječna čokolada, Tamna čokolada, Fudge, Pečeni slad, Vanilija, Melasa, Tamno voće, Tamni kruh, Pečeni orasi, Sladić, slatki karmin, blagi karamel.
Osjećaj u ustima: ispod cijelog tijela, mršav, prilično pijan.
Okus: pečeni slad, mliječna čokolada, tamna čokolada, melasa, sladić, pečeni orasi, gorčina hmelja, Char.
Sveukupno:

4/5 rDev -3,4%
pogledajte: 4 | miris: 4 | okus: 4 | osjetiti: 4 | ukupno: 4

Sipa se crno s prstom karamel pjene. Zadržavanje glave je u redu. Aroma je pečena, prepečena, orašasta, zemljasta slada s krepkim tijestom i karamelom. Miriše gusto i puno uz zapaženu kvalitetu deserta. Okusni profil je pečen, prepečen, orašast, zemljani slad sa gustom smjesom tijesta po vrhu. Blago je sladak, uravnotežuje početni gorki slad. Osjećaj usta je gust i pun s vrlo skromnom kremastošću. Sveukupno, gusto pivo s nekim desertnim kvalitetama koje balansiraju i dobro se slažu s pivom u cjelini.

Poslužuje se u tulipanu Speigalau od 15,5 oz iz boce od 12 oz.

4,25 /5 rDev +2,7%
pogledajte: 4.25 | miris: 4,25 | okus: 4,25 | osjećam: 4.25 | sveukupno: 4.25

Boca od 12 oz ulijeva se u Firestone Walker nonic - očito ovo pivo NIJE povučeno ??

O: Nema svjetlosti koja prolazi kroz ovaj napitak na izljevu - tamna glava boje moke.

S: Zaista lijepo, miriše na kombinaciju Pecivo Stout/Russian Imperial - melasa, javorov sirup, sladić. tostirana karamela i kakao.

T: Slijedi nos, a ja volim sirupastu melasu i izgorjele šećere, tamnu čokoladu i javorov sirup, sladić i laktozu.

MF: Puno, viskozno i ​​ljepljivo tijelo. Čak i 'Fudgy'.

O: Lijep stas koji očito puca u desertno pivo, a isporučuje bez zamaranja. Alkohol je vrlo dobro skriven, prevladavaju tamne slatke note. Nisam siguran da bih ga poistovjetio s 'kolačićima', ali definitivno je slatko i pečeno pivo.

4,59 /5 rDev +10,9%
pogledajte: 4.25 | miris: 4,5 | okus: 4,75 | osjećam: 4.5 | sveukupno: 4.5

Imao sam ovo večeras u uzgajivaču. Odličan posao Praire za kuhanje još jednog finog piva. Nije preslatko i definitivno je Stout vrijedno probati. Obožavam 11.5 ABV! Samo tako nastavite!

3,88 /5 rDev -6,3%
pogledajte: 4.25 | miris: 4,25 | okus: 3,75 | osjetiti: 3,5 | ukupno: 3,75

Sipa se poput motornog ulja prije taloženja oskudnog obrana pjene boje kakija. Bogata aroma miriše na treset, tamnu čokoladu, lomljiv od kikirikija, tijesto za kolače, kao i dašak ribizla i pića.

Uravnotežen okus odlikuje melasa, karamela i zemljani, biljni hmelj sprijeda, dok tinjajući alkohol čini svoje na stražnjoj strani. Zagrijavanje izaziva note hrasta, vanilije i izraženiju toplinu. Srednje tijelo i prilično snažna karbonizacija stvaraju osjećaj usta koji je izrazito tanak za stasitog.

Moram priznati da, unatoč nadimku, ovdje malo ne smetam. Uz to rečeno, i dalje je čvrst - odvažan i uravnotežen, s dovoljno gorkog i slatkog da izazove slab udar. Pristojna, iako neupadljiva ponuda iz Prerije,

3,24 /5 rDev -21,7%
pogledajte: 3.75 | miris: 4 | okus: 3 | osjetiti: 2,5 | ukupno: 3

9 USD. To je ono što ovo košta. Nema sumnje, zbog razine alkohola. Ali nisam impresioniran.
Nema glave, nos ima previše metala, a zatim dolazi do pijanog, neuravnoteženog okusa, s ne baš impresivnim okusom. Nisam siguran gdje bi se brownie trebao nalaziti, ali nema ga ni ovdje. U ovoj je gotovo sve isključeno.
Uštedite svoj novac i kupite dva druga napitka koja su superiornija od ovog.

4,25 /5 rDev +2,7%
pogledajte: 4.25 | miris: 4,25 | okus: 4,25 | osjećam: 4.25 | sveukupno: 4.25

Izlijeva crnu boju s jednim prstom u boji boje mocha koja brzo odlazi. Neka manja vezica.
Nos je slatka mliječna čokolada, tamno slatko voće, toffei i viski na stražnjem sjedalu.
Usta su bogata i glatka, čokolada, tamno voće, čokoladni slad i viski.
Blaga gorčina, niska karbonizacija i lijepa duga završna obrada s dugotrajnom čokoladom i viskijem.
Još jedna dekadentna dostava vrhunske pivovare. Čast!!

4,06 /5 rDev -1,9%
pogledajte: 3.75 | miris: 4 | okus: 4,25 | osjetiti: 3,75 | ukupno: 4

Gotovo crna, polako stvara finu glavicu mliječne čokolade s zadržavanjem minutu ili dvije.
Usredotočena aroma čokoladnog sladoleda, vrlo čista čokolada, a ne gorka vanilija.
Puno kakaa na nepcu, svježe i čisto i bogato, a samo dodir gorčine okus čokoladne torte izgrađuje do kraja i zadržava kremastost, poput mliječnog šejka šapuće toplina alkohola, baršunasto gladak osjećaj, niska karbonizacija, pravilan izgled tijela postoji rizik da količina preostalog šećera prevlada čokoladu.

Sjajan okus slatkog ukusa koji opravdava svoje ime, iako mu ne bi smetalo više gaziranja i topline, kako bi se uravnotežila slatkoća.

4,5 /5 rDev +8,7%
pogledajte: 4.5 | miris: 4,5 | okus: 4,5 | osjećam: 4.5 | sveukupno: 4.5

Malo više za mene sa strane čokolade .. Mislio sam da će biti, pa ništa protiv piva uopće još uvijek jako uravnoteženo i pitko da ima tako bogat okus.

3,82 /5 rDev -7,7%
pogledajte: 4 | miris: 3,75 | okus: 3,75 | osjećam: 4.25 | ukupno: 3,75

Duboko smeđe ulje, srednje viskoznosti iz slavine. Male količine bež glave koje se talože oko stakla. S padom piva stvaraju se mali uzorci čipke.

Otvaranje traje nekoliko minuta, ali nakon toga dobijete dobru količinu pečene, blago gorke kave i mliječne čokolade. Na repu postoji samo najmanji dodir tamnog voća koje sugerira da bi ovaj mogao početi oksidirati. S obzirom na to, pročitao sam ovo zapažanje u drugim recenzijama pa bi to moglo biti jednostavno za tečaj.

Zaista dobro zaobljeno na nepcu. Ponovno vas dočekuje voćnost šljive, no brzo je zamjenjuje sadašnja zemljana kvaliteta zrna kave. Tostirane, zemljane komponente dobro se suprotstavljaju onim podtonovima pekarske čokolade i čistog kakaovca. Dok dok čitate kolačiće mislite "slatka bombona", ova pogađa više pomalo gorku, organsku stranu sastojaka.

Očekivano od Prairiea, izvrstan osjećaj u ustima. Srednje tijelo i glatko pojačalo, s zaostalom ljepljivošću i srednje šumećom karbonizacijom koja presijeca dodir žvakaće topline na repu.

dbrauneis iz Sjeverne Karoline

4,17 /5 rDev +0,7%
pogledajte: 4.25 | miris: 4 | okus: 4,25 | osjetiti: 4 | sveukupno: 4.25

O: Izlijeva neprozirni gusti, viskozni mlaz crne boje s umjerenim količinama fine aktivne vidljive karbonizacije i izrazito slabim tamno -smeđim smeđim kolima + kestenjastosmeđim odsjajima. Pivo ima pjenušastu pjenušavu tamnu boju boje moke koja se svodi na veliku mrlju tankog filma koja prekriva nešto više od 85% površine piva i tanki prsten na rubovima čaše. Primjećuju se male količine vezanja.

S: Nešto jače od umjerenih aroma pečene čokolade (definitivno podsjeća na pečenje kolačića) na vrhu umjerene arome tamnog + pečenog + čokoladnog slada s umjerenom količinom karamele + tamno voće (šljiva + smokva) slatkoće i primjesa zemljastog hmelja.

T: Unaprijed postoje umjereni okusi tamnog + pečenog + čokoladnog slada s umjerenom količinom slatkoće karamele + tamno voće (šljiva + smokva). Nakon toga slijede umjereni do jaki okusi čokolade dobro ispečene (pomislite na kolače) i peciva. Lagani okusi zemljanog hmelja. U finišu postoji umjerena količina pečene gorčine, ali se polako uravnotežuje slatkoćom čokolade.

M: Punog tijela s umjerenim količinama karbonizacije. Glatko, nesmetano.

O: Lako pije s obzirom na jačinu i dobro skriva alkohol. Ne pije baš lako, ali više polagano pijucka i izvrsna je zamjena za tradicionalni desert nakon večere.

4,61 /5 rDev +11,4%
pogledajte: 5 | miris: 4 | okus: 4,75 | osjetiti: 5 | ukupno: 4,75

Ponekad se jednostavno morate suočiti sa stvarnošću. Od ovog piva ne osjećam mnogo mirisa pa ga zbog toga moram smanjiti. Postoji pomalo digresija gorčine u pozadini zalogaja, pa pretpostavljam da i za to moram smanjiti ocjenu. Rekavši to .. SVETO SMRTE! Ovo je jedno finog okusa, INCO -INTENZIVNO ZAGREVANJE! Nisam mogao zamisliti koliko se toliko čokolade može uliti u pivo .. osim ako, naravno, nisam počeo izračunavati koliko bi moglo koštati dodavanje čiste čokolade u pivo..i evo nas. Jedno fino, intenzivno čokoladno pivo. Zaista mi se sviđa! Spektakularno preskupo za vas, pivo, ali nevjerojatno isplativo za avanturiste piva.

4,5 /5 rDev +8,7%
pogledajte: 4.5 | miris: 4,5 | okus: 4,5 | osjećam: 4.5 | sveukupno: 4.5

Za 32 gp. En copa Teku. Viendo Cristal Oscuro 1x07-08. Con galletas tostarica. Muy rico perfil čokolada. Aunque no oculta su fortaleza y marea un poco, se disfruta de principio a fin

4,15 /5 rDev +0,2%
pogledajte: 4.25 | miris: 4,25 | okus: 4 | osjećam: 4.25 | sveukupno: 4.25

Nije loše. Izlijeva tamnosmeđe, na rubovima blago prorijeđene boje, blagu glavu i vezice. Miris je slatka čokolada na minimalnoj bazi slada. Čokolada je prisutna na okusu, samo nije jako rasprostranjena, unesite i malo oraha. Srednjeg tijela, blago zalijevano iz usta, ali s uljnim osjećajem. Okus postaje sve jači dok se zagrijava. Vjerojatno je trebalo pregledati svježije. Pitam se je li izgubio dio čokoladnog okusa.

4,18 /5 rDev +1%
pogledajte: 4 | miris: 4 | okus: 4,25 | osjećam: 4.25 | sveukupno: 4.25

Crne boje bez prodora svjetlosti. Bez glave. Aroma je pekarske čokolade i crnog slada. Kušam dekadentnu mliječnu čokoladu i kremu. Usta su žvakana, gusta i ljepljiva.

4,15 /5 rDev +0,2%
pogledajte: 4.25 | miris: 4,25 | okus: 4 | osjećam: 4.25 | sveukupno: 4.25

Boca od 12 oz u pehar. To je flaširano u ožujku 2019., dakle staro oko 5 mjeseci.

Debelo crno tijelo. Početna dostojna preplanula glava skuplja se do debelog prstena i prekrivača. u početku ostavljajući lijepu vezicu.

Doduše, dolaze arome pića, sušenog voća i čokoladnog likera.

Nakon kušanja dolazi čokolada, melasa i snažna toplina alkohola. Kako se zagrijava, postaje ugodnije i prilično se lijepo valja po jeziku. Međutim, pečena sladovina ima blagu gorčinu koja ga pomalo kvari za ovo nepce, iako bi drugi mogli cijeniti to što reže slatko.

Usta se potpuno zatvaraju, dovršite pečenje čokolade s onom laganom gorčinom.

Općenito, ugodan čokoladni carski stout. Još nekoliko mjeseci odležavanja moglo bi oduzeti prednost okusu pečenog slada, ali to je lagano kucanje na ugodnom piću.

3,77 /5 rDev -8,9%
pogledajte: 4.25 | miris: 4 | okus: 3,5 | osjetiti: 4 | ukupno: 3,75

Našao sam ovo lokalno na slavini i rekao sam si, obožavam kolačiće! Ovaj je izuzetno sladak i šašav. Srednje teškog tijela i mogao bi se istaknuti kao desertno pivo.

Napomena: Moj barmen bio je na mjestu s preporukom da isproba mješavinu 50/50 ove i Lost Coast kikiriki maslaca s čokoladom Stout. . . što je rezultiralo iznenađujuće ugodnom bljutavošću.

4,25 /5 rDev +2,7%
pogledajte: 4.25 | miris: 4,25 | okus: 4,25 | osjećam: 4.25 | sveukupno: 4.25

Da postoji "dekadentni čokoladni imperijalni stout na PED -u" u GABF -u, ovo bi bio odbjegli pobjednik.

Ovakvo, ovo je zaista dobro izvedeno tijesto koje sadrži HUUUUUUGE čokoladne arome i okuse. Ako ne volite čokoladu (ili slatkiše), klonite se ovoga.

Ako volite čokoladu (ili slatkiše), pričvrstite pojas, jer ovo je ukusna vožnja.

4,09 /5 rDev -1,2%
pogledajte: 4 | miris: 4,25 | okus: 4 | osjećam: 4.25 | ukupno: 4

ja i ovakvo pivo imamo zanimljiv odnos. ovaj dobiva propusnicu, ali moram zaboraviti da sam ga platio 7,50. izlivena crna s tankom tamnom tamnocrvenom glavom. prilično standardan i čvrst izgled. nos je manje čokoladan nego što sam očekivao, što je bilo lijepo, s naznakama drugih slatkih stvari i vanilije s nekim zemljanim notama koje su zadržale neke stvari mekim. Okus je bio prilično slatka mješavina čokolade i slatkiša s mrvicom topline koja se slijevala u neku zemljanost i više slatkiša. nikad nisam pakirao punč koji sam očekivao, ali je ipak bio bogat i ukusan. dosta vrućine, ali još uvijek stvarno pitko. nije loše za ono što se obično voli ili mrzi. na pola puta sam ubacila sladoled

4,18 /5 rDev +1%
pogledajte: 4.25 | miris: 4,25 | okus: 4,25 | osjetiti: 3,5 | sveukupno: 4.25

Izgled: Crno staklo ispušta maglovit rubinski sjaj kada se ozbiljno osvijetli. Bori se da zadrži tanak oreol pjene tamno žute boje.

Aroma: čokoladni sirup, lagana zemlja, javorov sirup.

Okus: Slatko, karamela, slad, kava, boreći se da izgovori & quotfudge & quot jer nema baš tu, ali ima puno čokolade.

Osjećaj u ustima: Tanko tijelo, niska karbonizacija, niska toplina alkohola, uljno.

Sve u svemu: Veliko pivo, lako pijenje, to nagovještava opasnost. Vrlo je slatko, ali dovoljno pečenog zrna kako bi mu dalo malo složenosti. Lijepo je to piće za desert. Nisam siguran da vrijedi velike cijene (8,50 USD za ovu bocu od 12 oz), ali to je dobro pivo.

4,3 /5 rDev +3,9%
pogledajte: 4 | miris: 4 | okus: 4,5 | osjećam: 4.5 | sveukupno: 4.25

O: Crna s 1/2 "pjene od tamnocrvene boje i puno vezica.
N: Čokolada, kolačići, šećer i slad.
T: Žvakani kolač/kolačić s malo izgorjelog šećera i laganim sladnim okusima.
M: Srednji osjećaj bez ABV -a, bogati okusi.
O: Stvarno dobro napravljeno pivo, bez zalogaja i okusa je na čekanju, nije preslatko ili gorko. LIJEPO!

4,13 /5 rDev -0,2%
pogledajte: 4 | miris: 4 | okus: 4,25 | osjećam: 4.25 | ukupno: 4

Izliveno crno tijelo s minimalno kaki glavom koja brzo umire. Aroma u osnovi miriše na kolače. Glatka, gusta, laka za piće, dobro skrivena, ali ima okus čokoladnog sladoleda s malo & quotbrownie debljine & a završava pomalo ljepljivo. Iako se može kritizirati kao pivo s jednom notom, vrlo je dobro i vrijedno ga je popiti.


Pripremanje klona Merica iz zanatske radnje iz Aleje

U rujnu smo supruga i ja imali sreću još jednom otputovati u San Diego, jednu od pivskih mekanica u SAD-u. Unatoč tome što smo bili u pratnji naše šesnaestomjesečne kćeri, prošli smo prilično dobro na odjelu piva, mislio sam da sam osobno popio 36 novih piva tijekom tjedna dok smo bili tamo. Uz izlete u zoološki vrt San Diega i nekoliko plaža, posjetili smo i Modern Times, Stone Brewing World Bistro & amp Gardens (mjesto stanice Liberty), Pizza Port Ocean Beach i nekoliko odabranih pivskih barova, poput Toronada.

Očekivano, mnoga piva koja sam popio bila su fantastična. potrošeno je mnogo vrlo hoppy IPA -a i DIPA -a! Međutim, jedno od mojih omiljenih piva na putovanju bilo je hoppy Saison koje je skuhala prilično nova pivovara nazvana Prairie Artisan Ales. izvan Tulse, Oklahoma. Da. Oklahoma. Skuhali su mnogo različitih vrsta Saisona koje sam ja imao pod imenom 'Merica. Bilo je nevjerojatno travnato i voćno, s dobrom količinom funka i u aromi i u okusu. Kad sam stigao kući, stigao je Wyeast 3711 francuski Saison kvasac koji sam naručio sa svog LHBS -a koji sam prvotno planirao za pripremu klona Modern Times Lomaland ili nekog drugog Saisona, ali sam odlučio pokušati sastaviti recept za klon 'Merice.

Traženjem Interneta drugih pokušaja "Merica klonova" nije se pokazalo ništa. Međutim, na web stranici Prairie postoje neke korisne informacije:

"‘Merica je jednosladna, jednostruka hmeljna sezona. Skuhana je s plodovinenim sladnim pilsnerom i 3 lbs po bbl Nelson Sauvin hmelja. Pivo je kondicionirano s 2 soja breta i vinskim kvascem."

Iako nikada prije nisam kuhao s hmeljem Nelson Sauvin, slučajno sam imao 8 oz od narudžbe koju sam napravio s hmeljem Yakima Valley prije nekoliko mjeseci. 3 lbs/bbl iznosi otprilike 8 oz za seriju od 5 galona. Savršen! To je trebalo biti (Odricanje od odgovornosti: Ako se dobro potrudite, možete se uvjeriti u bilo što u domaćem uzgoju). Nelson Sauvin je novozelandska sorta hmelja koja je posljednjih nekoliko godina brzo rasla u popularnosti. Poznat je po jakom voćnom okusu i aromi: ogrozd, marakuja i grejp, ili Sauvignon Blanc (bijelo vino).

Mislio sam pokušati poslati izravnu poruku na Facebook račun Prairie, tražeći još malo pomoći oko recepta, ali nažalost nisu odgovorili. Uglavnom sam želio dobiti grubu predodžbu o rasporedu hmelja i otkriti je li pivo suho hmeljeno ili ne (pretpostavljao sam da jest, zbog jake arome). Još sam malo prokopao i pronašao IBU-ove (35) navedene na web stranici Shelton Bros. (uvoznici piva) koji također napominju da je pivo "jako suho hmeljeno". Nakon još malo pretraživanja na web stranici Prairie, otkrio sam da je njihov standardni Saison (njihovo "svakodnevno" pivo) suho uskočen s 1 lb/bbl Motueke, još jedne novozelandske sorte hmelja. Pretpostavio sam da je ovo dobar broj za snimanje u suhom preskakanju mog klona 'Merica', što iznosi oko 2,5 oz za 5 litara.

Suština recepta bila je laka, očito - 100% pilsner slad - s 3 grama gipsa bačenog u kašu, samo da se malo poveća razina kalcija u mojoj vodi. Što se tiče hop-rasporeda, međutim, bio sam sam. Kad uskočite pivo na otprilike 35 IBU -a s 8 oz u seriji od 5 galona, ​​a sorta hmelja ima alfa kiselinu % 11. pa, čini mi se da morate izbjegavati bilo kakve rane dodatke hmelja, ili će IBU -ovi na pivu na kraju biti previsoki. Zavaravao sam se s dodacima na Beersmithu i odlučio krenuti s tri u sve većim količinama: 1 oz na 10 minuta, 2 oz na 5 minuta i 2,5 oz na plamenu, s 15-minutnim strmim hmeljem. To bi mi trebalo otprilike oko 35 IBU -a. i nadamo se pakleno puno okusa i arome hmelja. I mnogo ostataka hmeljnog mulja.

  • Polovici će s vremenom biti ubačeni ostaci boca iz nekoliko piva Brett.Pokušat ću početi bacati talog prije nego što 3711 potpuno završi fermentaciju, jer prema mom iskustvu s njim, može fermentirati NISKO, što Brettu ne bi ostavilo puno na putu šećera. Nije baš točan pristup, ali nadam se da će biti u redu. Kad se čini da je gravitacija porasla, sušit ću se oko tjedan dana, a zatim ga uspraviti u boce.
  • Druga polovica će biti fermentirana sa SAMO 3711, suho hmeljena tjedan dana i punjena u boce bez Bretta. Mislim da je ovo dobar način da a) popijete Saison malo ranije i b) usporedite kvalitete koje Brett nadamo se dodaje drugoj polovici.

AŽURIRANJE: Nakon što sam na Twitteru objavio vezu do ovog posta, Prairie mi je odgovorio u vezi rasporeda skokova. Kažu da koriste 60-minutni dodatak gorčine (dakle, morao bi biti vrlo mali) i 1 lb/bbl whirlpool, 2 lb/bbl suhog hmelja. To prevodi na 2,5 oz Nelsona pri plamenu za seriju od 5 galona i 5 oz za suho skakanje. Dakle, bio sam pravi za whirlpool, ali sam dodao hmelj u 5 i 10 minuta koji je većinom trebao ući u dry-hop.

Ciljevi recepta: (5,5 litara, 75% iskoristivosti) OG 1,056, FG

6.5%

Zrna:
5 kg (100%) boemski pilsner

Hmelj:
Nelson Sauvin - 28 g (11% AA) @ 10 min
Nelson Sauvin - 56 g @ 5 min
Nelson Sauvin - 70 g na vatri (kuhano 15 minuta)
Nelson Sauvin-78 g suhog hmelja tijekom 7 dana (podijeljeno na dva dijela, 39 g za svaku polu-seriju)

Ostalo: 1/2 tab irske mahovine @ 5 min

Kvasac: Wyeast 3711 francuska sezona (sa predjelom od 1,5 l)

Voda: Fredericton gradska voda, 3 g gipsa filtrirano ugljikom u kaši

- Skuhana sam 7. listopada 2013. godine. 60-minutna kaša sa 16,5 L udarne vode, zgnječena u malo pri ciljnoj temperaturi od 151 F. Ispršena sa 5,5 litara vode od 168 F za konačni volumen

- SG na 1.044, nešto iznad cilja 1.042. Kuhanje 90 minuta. Konačni volumen nešto veći od 5,5 litara. Hmelj je kuhao 15 minuta, a zatim uključio hladnjak za potapanje. Ohlađeno do 64 F, a zatim izliveno

10 L u bocu od 3 galona, ​​a ostatak u BB od 6 galona (puno truba je ušlo u ovu polovicu). OG na meti 1.056. Prozračeno sa 60 sekundi čistog O2 za svaku polovicu i smješteno u vešeraj, temperatura okoline oko 72 F.

- 8/10/13 - 14/10/13 - Tijekom ovog tjedna, vidljiva fermentacija nikada nije bila brza i žestoka, mjehurići je otprilike 3-4 puta u 10 sekundi u zračnoj komori, temperatura 70 F. Gravitacija se spustila na 1.009, pa sam pričvrstila toplinski pojas na dio koji nije Brettov i uključio ga, čime je temperatura dosegla visokih 70-ih. Ubacio je talog dvije boce Orvala u Brettov dio.

- 25/10/13 - Dodano suho hmelje u dio koji nije Brettov izravno u primarni.

- 29/10/13 - Ne -Brettov dio u bocama s 85 g stolnog šećera za 3 vol CO2 za 10 L i postignutu maksimalnu temperaturu od 78.

- 4/11/13 - Tijekom sljedećih nekoliko tjedana, talog boca s još tri boce Orvala i jedne boce Allagash Confluence. Rack Brettov dio u sekundaru 12. studenog.

- 28/11/13 - Dodano suho hmelje u Brettov dio u sekundarni fermentor.

- 4/12/13 - Brett porcija u bocama sa 67 g stolnog šećera (i

1/8 pakiranja Lalvin EC-1118 rehidriranog kvasca. bijeli vinski kvasac, nažalost shvatio sam da nemam kvasca od crnog vina), s ciljem postizanja 3 vol. CO2 za 2,13 galona s postignutom maksimalnom temperaturom od 78 F.

- 24/12/13 - Bilješke o kušanju. dovraga, kakvo ukusno pivo! Ogromna prisutnost Nelsona, puno voća (posebno bobičastog voća). nevjerojatno! Blizu stvarne stvari, ali više hoppyja i nedostaje mu malo funkcijskog karaktera koji je teško postaviti.


Upoznajte scenu zanatskog piva braće Emboldening Tulsa

Colin i Chase Healey nisu bili tako bliski dok su bili djeca, uglavnom zbog njihove razlike u godinama, ali braća —Tulsa starosjedioci koji sada imaju 33 i 28 — uvijek su pazili jedno na drugo. Odvojite vrijeme Chase je pokušao spriječiti nekoliko nasilnika da ukradu sjedište autobusa Colin & aposs na putu kući iz škole.

& quotChase je stajao nasred prolaza i rekao djeci da 'prvo moraju proći kroz njega', "kaže Colin. & quotOdgurnuli su ga s puta i nastavili lupati glavom o prozor, ali on se barem zauzeo za mene. & quot

Putovi para i apossa spojili su se na mnogo drugačiji način desetljeće kasnije kada je Chase odlučio preusmjeriti svoju ljubav prema domaćem pivu u Prairie Artisan Ales i angažirao Colina za svog umjetničkog direktora. Pokrenut 2012. godine uz pomoć Oklahome i apossa, gotovo stoljetnog Krebs Brewing Coa (najpoznatijeg po liniji piva Choc), nije prošlo mnogo vremena dok je tvrtka craft piva zasjenila posljednju svirku Chase & aposs (uhvativši se u koštac s tenkovima na COOP Ale Works) i obznaniti svoju prisutnost na regionalnoj razini.

Puno toga ima veze s načinom na koji su Healeyjevi ostvarili svoju nemirnu viziju. S Krebsom na mjestu za rukovanje proizvodnjom i flaširanjem i kuhanjem svega na način na koji izdavačka kuća tiska i pakira ploče LP 𠅌olin i Chase uspjeli su se usredotočiti na dizajn naljepnica s lijevog polja i složene recepte koji su odmah odjeknuli kod potrošača i kritičara.

& quotMoj cilj za Prairie bio je stvoriti kreativno mjesto za sebe i Colina, & quot objašnjava Chase. & quotŽelio sam prodavati pivo na jedinstvenim mjestima i usput se zabaviti …. Imali smo sreću što smo cijelo vrijeme radili s posadom Krebsa. Njihov pivarski tim vrlo je talentiran, a [predsjednik] Zach [Prichard] prirodni je vođa. Sve što sam trebao učiniti je razviti stvari zbog kojih sam bio uzbuđen i oni su to izvršili. Zaista mi je pomoglo da ostanem koncentriran. & Quot

& quot; Bili smo jako ponosni na svoju dugu baštinu prije Prairieja & quot, dodaje Prichard & quot, ali smo se borili da stvorimo pivo koje je odjeknulo među pijancima. U prvih nekoliko mjeseci bilo je jasno da je Prairie nešto posebno. & Quot

Između Colina i apossa jedinstvenih crteža i#x2014psihedeličnih škrabotina koje bi mogle proći za ploče u stvarno osebujan strip —i Chase & aposs pobjednički niz sa saisonima i stoutima, Prairie je uspio postići opsežan distro dogovor sa Shelton Brothers na kraju 2012. Ovaj potez koji podiže profil, zajedno s nekolicinom Evil Twin kolaboracija i opojnih in- house hitovi (Prairie & aposs zvjezdana Bomba! serija imperijalnih stout-a svake je godine zaradio gotovo savršene ocjene na RateBeer-u i BeerAdvocate-u), iznenada su male operacije Healeys & apos stavili na istu razinu kao i novoškolci poput Mikkellera, To Øl i Omnipolla. To je također zaslužilo kult Prairiea unatoč odluci Chase & apossa da se odrekne uloge glavnog pivara i proda Prairie Krebsu 2016. godine.

& quot; Nisam bio & apost iznenađen [njihovom ponudom], & quot objašnjava Chase. & quotOni & su mi neki od najboljih prijatelja. Zajedno smo radili na Prairieju od prvog dana, tako da zapravo nikada nije bilo druge mogućnosti. & Quot

Što se tiče razloga zašto se udaljio od svog koncerta s punim radnim vremenom manje od pet godina nakon što je osnovao Prairie, Chase kaže, & quot; Mislim da sam više od svega shvatio svoja ograničenja kao menadžera i znao sam da se promjena mora dogoditi kako bi Prairie nastavio napredovati. U osnovi sam se morao maknuti s puta …. Kad smo sklopili dogovor, dečki su se toliko uključili i stvarali nove projekte, bilo je uglavnom olakšanje znati da je Prairie u dobrim rukama i nastavlja ići u uzbudljivom smjeru. & Quot

"Iskreno, ne vjerujem i ne vjerujem da se mnogo toga promijenilo", dodaje Colin. & quotBarem ne za mene. Ne vjerujem da bismo Chasea & apossa mogli zamijeniti nevjerojatnim. To je samo značilo da svi moramo to malo pojačati i popuniti te praznine. & Quot

Tu se planovi proširenja Prairie & aposs razlikuju od konkurenata. Za razliku od mnogih craft pivara koji su sklopili milijunske, pa čak i milijarde dolara vrijedne ugovore o preuzimanju od matičnih tvrtki Budweiser, Corona i Stella Artois, Prairie ostaje neprestano poslovanje u Oklahomi. Ljudi koji su zaduženi za njegov kontinuirani rast —uključujući pivovaru u centru Tulse i radnu sobu u obližnjem Oklahoma Cityju — samo su se promijenili, donoseći svoju poslovnu oštrinu na stol na način na koji kreativci često ne mogu.

I ovdje leži najbolji dio Prairie 2.0: Chase je još uvijek prisutan za brainstorming sesije i posebne događaje poput preuzimanja tapkanja i večera, ali ne mora i ne mora se brinuti o rezultatima tvrtke i apossa. Nije da ima vremena, svejedno je prošlog ljeta obilježena jednogodišnja godišnjica američke Solere, još eksperimentalnijeg drugog čina Chasea i njegove supruge Erice. Unatoč ograničavanju prodaje kupcima u svoja dva mala točionika, afera DIY-or-die proglašena je drugom najboljom novom pivovarom na svijetu na godišnjoj nagradi RateBeer Best u siječnju prošle godine.

Drugim riječima, sve konkurentnija, a često i prevrtljiva, zajednica craft-piva već je prepoznala American Solera za ono što jest: slavlje kiselih i spontanih alea koje Chase stalno miješa, odležava i puni u boce za lokalne kupce koji sebe smatraju bliski prijatelji. Ili kako on kaže, & quot; Volim biti mali i indie. Osjećam da imamo mnogo toga za shvatiti kao robna marka, pa je to od koristi dok manje ljudi zna što se događa i aposs je od pomoći. & Quot

Chase se također osjeća kao da s vremena na vrijeme može "izaći" u smislu profila okusa i stilova piva. "Trenutno imamo dvostruku IPA-u Cherry Limeade kao omaž Sonic Drive-In-u", kaže on, "ali & aposs napravljen od organskih sokova, ništa umjetno. Sviđa mi se izazov stvaranja odvažnih okusa. Ponekad čak može biti i izvan ravnoteže u tome što je & aposs tipično poanta. & Quot

Kao svakodnevna voditeljica poslova u američkoj Soleri i apossu, Erica se brzo nasmije na pitanje o & quottipičnom danu u uredu & quot; rekavši & quot; Zbog toga zvuči tako službeno, ali uistinu je & aposs samo usrana soba straga pivovare. Ili češće za mene, stol u našoj spavaćoj sobi. Često radim od kuće jer imamo [dvoje djece] koji su mi drugi & aposjob & apos.

Ona nastavlja: & quotMultitasking je ono što najbolje radim svakog dana, možete me zateći kako vodim knjige, radim računovodstvo, punim narudžbe, označavam boce ili izvršavam nasumične zadatke. Obično je sve to praktično na palubi u pivovari, s više projekata koje rješava naše malo osoblje i obitelj. Svakodnevica izgleda malo drugačije i iscrpljuje dio onoga što volimo u vezi s tim. & Quot

American Solera također donosi Chase & aposs životni krug na mnogo načina, od odlaska na posao zajedno sa svojom dragom u srednjoj školi do dovođenja starog prijatelja za inicijative brendiranja i ćudljiv dizajn boca. Ne samo bilo koji dizajnerski ili umjetnički smjer, već je i Joe Cappa odrastao s Chaseom, a dvojac je često zajedno radio na dramskim i video projektima. Čak su i pobijedili na glumačkom natjecanju u srednjoj školi gdje je Chase uhvaćen da glumi ženski lik.

& quotNaš učitelj drame rekao nam je da je to užasna ideja i pozvao nas da oboje glumimo muške likove, "kaže Cappa. & quotIzveli smo duet i osvojili prvo mjesto. Naš učitelj drame napisao nam je iskaznicu.

On nastavlja: "Naše prijateljstvo oduvijek je ukorijenjeno u umjetnosti", objašnjava Cappa. Vjerojatno nismo vidjeli apostolski smisao druženja ako nije i apost zbog zajedničkog stvaranja. Uvijek sam vjerovala njegovu ukusu, a čini se da i on vjeruje mom. Zanimljivo je i zato što mislim da je poruka koja stoji iza Prairie i American Solera slaviti prijateljstvo. Naša je veza doživotna. & Quot


Prairie Artisan Aleš

Banka

Zaradio ste značku Provjerena avantura (razina 74)!

Butylka

Prilično jedinstven, sa sastojcima koji dolaze u različito vrijeme. lijep uljni finiš oraha/oraha

Banka

Dobili ste značku Photogenic Brew (razina 40)! Zaradio ste značku Pucker Up (razina 9)! Zaradio ste značku Plodovi vašeg rada (razina 8)!

Wow tako ukusno! Vjerojatno mi postaje jedan od najdražih

Butylka

Zaradio zaslužnu značku Independent U.S. Craft Breweries (Razina 2)!

Butylka

Zaradio zaslužnu značku Independent U.S. Craft Breweries (Razina 2)! Zaradio ste hopped up značku! Dobili ste 2X značku (razina 21)!

Iznenađujuće jako dobro s dobrim okusom višnje

Dobili ste značku Take It Easy!

Nisam siguran da morate - vrijedi pokušati

Butylka

Zaradio zaslužnu značku Independent U.S. Craft Breweries (Razina 6)! Zaradio ste značku Zemlja besplatne (razina 24)!

Očigledno sam ovo već imao. Ali povećavam svoju ocjenu jer je jebeno odlično

Rozliv

Zaradio ste značku Potvrđena avantura (razina 38)!

Samo za desert. Tako bogat i dobar

Butylka

Zaradio zaslužnu značku Independent U.S. Craft Breweries (Razina 45)! Zaradio ste značku Sky's the Limit (12. razina)! Zaradio ste značku Beyond a Shadow of Staut (razina 5)! Zaradio ste značku Pucker Up (razina 17)!

Banka

Rozliv

Butylka

Bolje kako zagrijava, ali uvelike zamah i promašaj. Tussin nos i okus kapi. Ne voljeti to.

Rozliv

Zaradio ste značku Draft City (Razina 31)!

Rozliv

Zaradio ste značku Night Out! Zaradio ste značku Sredina ceste (2. razina)!

Hoch die Hände, Wochenende

Butylka

Zaradio zaslužnu značku Independent U.S. Craft Breweries (Razina 18)! Zaradio ste značku Teška težina (razina 19)!

Butylka

Zaradio ste značku To Go Please (Razina 37)! Zaradio ste značku Beyond a Shadow of Staut (razina 23)!

alt = "Bobby K. avatar" /> /> /> /> /> />

Lokacije pivovara

Provjereno

Prairie OKC Oklahoma City, OK

Vrhunska piva

Bomba! Stout - Imperial / Double Coffee

Božićna bomba! Stout - Imperial / Double

Rođendanska bomba! Stout - Imperial / Double

Standardna seoska kuća Ale - Saison

Phantasmagoria IPA - Imperial / Double

Paradise Stout - Imperial / Double

Dugin šerbet kiselo - voćno

Vape trikovi kiseli - voćni

Funky Gold Mosaic Sour - ostalo

Double Dunk Stout - Imperial / Double

Popularne lokacije

Provjereno

Prairie OKC Oklahoma City, OK

Provjereno

Lowe’s Foods predstavlja virtualni lov na pivo Charleston, NC

Provjereno

BrewDog Malmö Malmö, Skåne län

Provjereno

McNellie's - Tulsa Tulsa, u redu

Provjereno

Szynkarnia Local Food & Multitap Wrocław, Województwo dolnośląskie

Provjereno


Prerijski obrtnički Aleš

Došlo je do pogreške prilikom pretraživanja.
Pokušajte ponovno ili promijenite pojam za pretraživanje.

Stout - Imperial / Double Coffee

Bomba! je carski stas odležao na Nordaggiovim zrnima espressa, čokoladi, zrnu vanilije i paprikama s ancho čileom. Svi se okusi spajaju kako bi se stvorio istinski … Pročitajte više

Bomba! je carski stas odležao na Nordaggiovim zrnima espressa, čokoladi, zrnu vanilije i paprikama s ancho čileom. Svi se okusi spajaju kako bi nastalo uistinu jedinstveno pivo. Paprike dodaju pravu količinu topline kako bi upotpunile intenzivne okuse kave i čokolade. Čitajte manje

Bomba! koje svi znamo i volimo, uz dodatak božićnih začina - cimet, đumbir i muškatni oraščić.

Bomba! koje svi znamo i volimo, uz dodatak božićnih začina - cimet, đumbir i muškatni oraščić. Čitajte manje

Imperijalni stas odležao na kavi, kakaovcima, zrnima vanilije i čile papričicama. Završeno umakom od karamele.

Imperijalni stas odležao na kavi, kakao zrncima, zrnu vanilije i čile papričicama. Završeno umakom od karamele. Čitajte manje

Prairie Standard je naše svakodnevno pivo. Njegova lagana, oštra sezona sa hmeljastim završetkom. Ovo pivo se suho uskoči 1 lb po bbl s hmeljem Motueka. Prekrasan … Pročitajte više

Prairie Standard je naše svakodnevno pivo. Njegova lagana, oštra sezona sa hmeljastim završetkom. Ovo pivo se suho uskoči 1 lb po bbl s hmeljem Motueka. Ljupki novozelandski hmelj s začinskim okusom i mirisom poput limete. Čitajte manje

Phantasmagoria je IPA s niskim okusima slada, ali s visokim udjelom hmelja. Ovo pivo kuhamo kao nagovještaj velikim hmeljnim pivima zapadne obale. Koristimo terete … Pročitajte više

Phantasmagoria je IPA s niskim okusima slada, ali s visokim udjelom hmelja. Ovo pivo kuhamo kao nagovještaj velikim hmeljnim pivima zapadne obale. Na kraju vrenja i u fermentatoru koristimo puno citrusnog i borovog hmelja kako bismo od ovog piva napravili hmeljno iskustvo. Čitajte manje

Imperial Stout odležao na kokosu i vaniliji.

Imperial Stout odležao na kokosu i vaniliji. Čitajte manje

Ljetno naprijed kiselo pivo s malinama, ananasom i narančom. Učinite si uslugu i bacite je u hladnjak na putu do bazena ili rijeke, zaslužujete … Pročitajte više

Ljetno naprijed kiselo pivo s malinama, ananasom i narančom.
Učinite si uslugu i bacite je u hladnjak na putu do bazena ili rijeke, zaslužili ste dugu! Čitajte manje

Kiselo pivo odležano na višnjama

Kiselo pivo odležano na trešnjama Čitaj manje

Imperial Stout pripremljen s Oreo kolačićima.

Imperial Stout pripremljen s Oreo kolačićima. Čitajte manje

Stout - carska / dvostruka zobena kaša

Bačva od rakije od jabuka odležala Noir

Bačva od rakije od jabuka odležala Noir Čitaj manje

Odležano u bačvama s rumom s kavom, dodavanjem zrna kakaa, zrna vanilije i čilija.

Odležano u bačvama s rumom s kavom, dodavanjem zrna kakaa, zrna vanilije i čilija. Čitajte manje

Stout - carska / dvostruka zobena kaša

Vanilla Noir je Prairie Noir odležana od organskih, fer trgovačkih zrna vanilije, i recimo da je potrebno puno graha! Okus vanilije komplimentira … Pročitajte više

Vanilla Noir je Prairie Noir odležana od organskih, fer trgovina zrna vanilije, i recimo da je potrebno puno graha! Okus vanilije nadopunjuje proces starenja bačve viskija i dodaje ukusan sloj pivu. Čitajte manje

Prairie Flare! Bljesak (da, tako ga pišemo) je naša guska kojoj smo dodali agrume. Ovo pivo je pomalo trpko, pomalo slano i … Pročitajte više

Prairie Flare! Bljesak (da, tako ga pišemo) je naša guska kojoj smo dodali agrume. Ovo pivo je pomalo trpko, pomalo slano i ima lijepu ravnotežu od voća i začina. (Naranča i korijander) Manje čitajte

Birra je lagano, sjedeće seosko pivo. Oštar je s notama crnog papra i naranče i savršeno se slaže s hranom.

Birra je lagano, sjedeće seosko pivo. Oštar je s notama crnog papra i naranče i savršeno se slaže s hranom. Čitajte manje

Stout - carska / dvostruka peciva

Imperijalni staut skuhan s kolačićima

Imperijalni staut skuhan s kolačićima Čitaj manje

Prairie Hop je naša sezona vođena hmeljem. Ovo pivo je prepuno hmelja Simcoe i Citra.Note breskve, manga i mandarine mogu se pronaći u okusu … Pročitajte više

Prairie Hop je naša sezona vođena hmeljem. Ovo pivo je prepuno hmelja Simcoe i Citra. U okusu i aromi ovog piva nalaze se note breskve, manga i mandarine. Pivo se suši što pomaže hmelju da mudro iskoči iz čaše. Manje čitajte

Imperial Stout skuhano s obilnom količinom vanilije i oraha.

Imperial Stout skuhano s obilnom količinom vanilije i oraha. Manje čitajte

Kiselo pivo s borovnicama i koricom limuna.

Kiselo pivo s borovnicama i koricom limuna. Manje čitajte

‘Merica je jednohladno pivo sa jedno hmelja. Skuhava se s podnim sladnim pilsnerom i 3 lbs po bbl hmelja Nelson Sauvin. Pivo je kondicionirano … Pročitajte više

‘Merica je jednohladno pivo sa jedno hmelja. Skuhava se s podnim sladnim pilsnerom i 3 lbs po bbl hmelja Nelson Sauvin. Pivo je kondicionirano s 2 brett soja i vinskim kvascem. Hmelj Nelson pruža okuse bijelog vina, dok Brettanomyces pivu dodaje sočnu kvalitetu. Manje čitajte

Imperial Stout odležao u burbonskim bačvama s kokosom i vanilijom

Imperial Stout stariji u burbonskim bačvama s manje čitanja kokosa i vanilije

Stout - Imperial / Double Coffee

Imperial Stout s prženom kavom od maslaca od kikirikija.

Imperial Stout s prženom kavom od maslaca od kikirikija. Manje čitajte

Stout - carska / dvostruka zobena kaša

Veliki carski stout odležao u jamajčanskim bačvama s rumom.

Veliki carski stout odležao u jamajčanskim bačvama s rumom. Manje čitajte

Saison kuhana s agrumima, lakto i bret.

Saison kuhana s agrumima, lakto i bret. Manje čitajte

Prairie Ale je naša klasična sezona. Ovo pivo kuhamo s pilsner sladom, pšeničnim sladom, pšenicom u pahuljicama i šećerom od trske. Koristi se zdrava doza saaz hmelja … Pročitajte više

Prairie Ale je naša klasična sezona. Ovo pivo kuhamo s pilsner sladom, pšeničnim sladom, pšenicom u pahuljicama i šećerom od trske. Zdrava doza saaz hmelja koristi se za dodavanje pikantnog elementa pivu. Prairie Ale fermentira se s mješavinom alevog kvasca, vinskog kvasca i brettanomycesa. U ovom se pivu mogu pronaći note crnog papra i ananasa. Manje čitajte


Ovaj tjedan iz Abu Nawasa stiže Stillwater 12 pakiranje, Prairie Cherry Bomb i još mnogo toga!

Prairie Artisan Ales You Gotta Horchata 12/12oz – Horchata inspirirao je Imperial Stout s cimetom, vanilijom i šećerom. Zagrijte se ove zime s našim najnovijim stout-om, You Gotta Horchata! Ova poslastica prepuna je cimeta, vanilije i šećera i zadovoljit će vašu žudnju bez obzira je li slatka ili gazirana! 10,8% ABV.

Prairie Artisan Ales Paradise boce od 12/12oz – Imperial Stout s vanilijom i kokosom. 13% ABV.

Prairie Artisan Ales Moscow Mule 6/4/12oz CANS – Moscow Mule Double Hard Seltzer. 8,7% ABV.

Prairie Artisan Ales Slush 6/4/12oz LIMENE – Kiselo pivo s jagodom i malinom. Završen sa svježom koricom limuna i limete. 6,1% ABV.

Prairie Artisan Ales Rainbow Sherbet 6/4/12oz LIMENE – Jeste li ikada popili dugu? E pa sad možeš! Kiselo pivo s malinama, ananasom i narančom. 5,2% ABV.

Prairie Artisan Ales Spectrum 6/4/12oz LIMENE – Kiselo pivo s cimetom, hibiskusom i čili papričicama. 5,3% ABV.

Prairie Artisan Ales Plum Conundrum 6/4/12oz LIMENE – Sour Ale sa šljivom, crnim ribizlom i kupinom. 5,2% ABV.

Prairie Artisan Ales Blueberry Boyfriend 6/4/12oz MOŽE – Kiselo pivo s borovnicama i limunovom koricom! Taman na vrijeme za zagrijavanje, ili se barem nadamo! 5,4% ABV.

Prairie Artisan Ales Vape Tricks 6/4/12oz LIMENE – Sour Ale U dobi od trešanja. 5,9% ABV.

Prairie Artisan Ales Pink Guava Funk 6/4/12oz CANS – Sour Ale s Brettom i Pink Guavom. 6,3% ABV.

Prairie Artisan Ales Cocoa Berry 6/4/12oz CANS – Imperijalna kisela peciva Ale s narančom, limunom, limetom, malinom, borovnicom, grejpom, kakaovcem i prepečenim sljezom. 7,5% ABV.
Prairie Artisan Ales Millennial Mansion 6/4/12oz CANS – Imperial Sour Ale s korom naranče, koricom limuna, limetom, borovnicom, trešnjom i sljezom. 7,7% ABV.
Prairie Artisan Ales Prairie Flare 6/4/12oz MOŽE – Gose s agrumima i korijanderom. 5,4% ABV.
Prairie Artisan Ales Standard 6/4/12oz CAN – Light, hrskava seoska kuća Ale suho hmeljena s hmeljem Motueka, ljupkim novozelandskim hmeljem s začinskim okusom i mirisom nalik limeti. 5,6% ABV.

Prairie Artisan Ales Phantasmagoria 6/4/12oz CAN – Veliki, podebljani dvostruki IPA. 8,0% ABV.


Čitatelji Best in Beer 2019 ' Izbor: Tko ga najbolje kuha?

Za naše izdanje Best in Beer 2019 tražili smo vaše omiljene pivovare osam različitih stilova piva. Evo rezultata.

Rang svake pivovare za 2018. godinu naveden je u zagradama a ( +) znači da se nije pojavio na prošlogodišnjem popisu.

Omiljeni Saison Brewer

1. Brasserie Dupont (1)
2. Brčko seosko imanje (5)
3. Bulevar (2)
4. Allagash (6)
5. Ommegang (3)
6. Funkwerkovi (4)
7. Kralj Jester (7)
8. Sporedni projekt (13)
9. Sveti Adajrije (15)
10. Pivovara Vivant (8)
11. Farma kupina (18)
12. Krivi štap (1)
13. Vesela bundeva ( + )
14. Oxbow ( + )
15. Prairie Artisan Ales ( + )
16. Nova Belgija ( + )
17. Isključena boja ( + )
18. Otok guska (16)
19. Sveta Gora ( + )
20. Glava psa ( + )

Omiljeni Stout ili Porter Brewer

1. Osnivači (1)
2. Guinness (2)
3. Lijeva ruka (3)
4. Bell's Brewery (7)
5. Guski otok (5)
6. Sjeverna obala (4)
7. Logika boce ( + )
8. Firestone Walker (12)
9. Zavarivački radovi ( + )
10. Prairie Artisan Ales (15)
11. Rušenje Golijata ( + )
12. Višegodišnja ( + )
13. Kuća na drvetu ( + )
14. Odvozi (6)
15. New Holland (8)
16. Samuel Smith ( + )
17. Kamen (10)
18. Bruery (16)
19. Alesmith (9)
20. Fremont (18)

Omiljeni pivar u stilu opatije

1. Ommegang (1)
2. Westvleteren (4)
3. Allagash (3)
4. Chimay (2)
5. Nova Belgija (7)
6. Sveti Bernard (5)
7. Westmalle (6)
8. Rochefort (10)
9. Izgubljena opatija (11)
10. Duvel (8)
11. Unibroue (9)
12. Bulevar (12)
13. Orval (18)
14. Avery (15)
15. La Trappe (14)
16. Sjeverna obala ( + )
17. Firestone Walker ( + )
18. Spencer ( + )
19. Poreznik ( + )
20. Weyerbacher (19)

Omiljeni pivovar Pale Ale

1. Sijera Nevada (1)
2. Tri Floyda (3)
3. Oskar Blues (2)
4. Rušenje Golijata (8)
5. Farma Hill (7)
6. Pola jutra ( + )
7. Trillium (4)
8. Bell's Brewery (6)
9. Kuća na drvetu (14)
10. Lagunitas (12)
11. Nova Belgija ( + )
12. Osnivači (9)
13. Odvozi (5)
14. Firestone Walker (10)
15. Maine Beer Co. (16)
16. Novi Glarus ( + )
17. Odell (13)
18. Vrh (20)
19. Mesar hmelja ( + )
20. Bulevar (11)

Omiljeni pivovar s kiselim ili divljim aleom

1. Kralj Jester (2)
2. Kriva štap (4)
3. Cantillon (1)
4. Vesela bundeva (3)
5. Sporedni projekt (10)
6. Ruska rijeka (7)
7. Opaka trava (5)
8. Kaskada (6)
9. Bruery Terreux (11)
10. Rijetka bačva (8)
11. Nova Belgija (9)
12. Allagash (12)
13. 3 Fonteinen (19)
14. Casey Brewing & amp. Blending (17)
15. Glava psa ( + )
16. de Garde (13)
17. Uzvišenje ( + )
18. Lindemannovi ( + )
19. Dolina Hudson ( + )
20. Novi Glarus (15)

Omiljeni Lager Brewer

1. Samuel Adams (1)
2. Jackova Abby (2)
3. Bierstadt Lagerhaus (4)
4. Hodalica Firestone (3)
5. Yuengling (5)
6. Obitelj Suarez (7)
7. Pilsner Urquel (6)
8. Brooklyn (13)
9. Goveđi rep ( + )
10. Osnivači (10)
11. Pobjeda (11)
12. Wibby ( + )
13. Živi hrast (14)
14. Chuckanut (12)
15. pFriem ( + )
16. Pivski vrt Austin ( + )
17. Ayinger (20)
18. Farms Hill ( + )
19. metropolit ( + )
20. Zarez ( + )

Omiljeni američki IPA Brewer

1. Ruska rijeka (2)
2. Kamen (1)
3. Bell's Brewery (4)
4. Sijera Nevada (3)
5. Firestone Walker (7)
6. Balastna točka (8)
7. Kuća na drvetu ( + )
8. Glava psa (5)
9. Lagunitas (6)
10. Osnivači (12)
11. Alkemičar ( + )
12. Odell (9)
13. Tri Floyda ( + )
14. Grad cigara (16)
15. Zeleni bljesak (11)
16. Surly (14)
17. Odvozi (19)
18. Maine Beer Co. (13)
19. Rušenje Golijata ( + )
20. Pola jutra (15)

Omiljeni Hazy IPA Brewer

1. Kuća na drvetu (1)
2. Sijera Nevada (4)
3. Trillium (2)
4. Alkemičar (3)
5. Zavarivači (5)
6. Druga polovica (10)
7. Stari narod ( + )
8. Mesar hmelja (11)
9. Brčko seosko imanje (8)
10. Moderno doba (9)
11. Redovnički (16)
12. Nova Belgija (12)
13. Braća Bissell (13)
14. Firestone Walker ( + )
15. Veliki pojam (7)
16. Uski kolosijek ( + )
17. Revizija ( + )
18. Iris s bradom ( + )
19. Bell's Brewery ( + )
20. Vanjski raspon ( + )


Upitali smo 12 pivara: Koje je najbolje pivo za suradnju u posljednje vrijeme?

Kad je osoblje VinePaira sastavilo godišnju listu najboljih piva za 2020., podsjetilo ih se na nastavak pojavljivanja piva za suradnju zasnovanu na uzrocima kao agensa promjena u odnosu na izvanredne društvene izazove. Nedvosmisleno, ove vrste dobronamjernih partnerstava bile su pivovare i#8217 primarni alat za suočavanje s krizama, dosad neviđenim i dugogodišnjim, od pandemije koronavirusa do sistemskog rasizma i policijske brutalnosti.

Za godinu dana, za razliku od bilo koje druge, jedna od udaljenosti, jedna od podjela, vrlo uspješne inicijative poput Weather Souls ’ Black Is Beautiful, Other Half ’s All Together i Threes ’ People Power vidjeli su proizvođače piva svih veličina i oblika, i iz cijelog svijeta, udružujući snage za rješavanje gorućih društvenih problema.

Uobičajeno, suradnja pivovara proizlazi iz manje uznemirujućih okolnosti. Pivovari koji se međusobno dive okupe se jedno poslijepodne da razgovaraju o trgovini, podijele pivo i, naravno, objave fotografije na društvenim mrežama. (Mehanika projekta, poput dizajna recepata, često se pre sastanka razrađuje putem e -pošte ili teksta.) Bez obzira na poticaj, ova su partnerstva postala sastavni dio industrije craft piva - i kao takva sada se redovito protežu izvan pivovarskog svijeta uključiti glazbenike, sportske timove, televizijske emisije i sve vrste partnerstava u svojim zajednicama.

Ovaj ljubitelj piva treba svakom ljubitelju piva

Imajući to na umu, pitali smo se: Koja su najupečatljivija piva za suradnju koja su nedavno izašla? Kako bismo pronašli najbolje primjere trenutka, razgovarali smo s 12 pivovara diljem zemlje o njihovim favoritima (sudionici su zamoljeni da uzmu u obzir samo one naslove objavljene u prethodnih 10 mjeseci).

Od slastičarnica do pivnica, evo šta su stručnjaci odabrali za najbolja kolača za pivo.

Najbolja piva za suradnju koje preporučuju pivari

  • Bierstadt Lagerhaus i Bagby Beer Company 'Tmavè 13'
  • Plesno gnome pivo "Watershed" (s Rosalie Haizlett i Nine Mile Run Watershed Association)
  • Side Project Brewing ‘Leaner Blend #2’ (s Casey Brewing & amp; miješanjem)
  • Karl Strauss i moderno doba piva ‘Mozaična oaza’
  • Angry Chair Brewing and Prairie Artisan Ales 'Adjunct Trail' u dobi od bačvi '
  • Varenje vitamina i grana i oštrica za varenje "Driftwood Double IPA"
  • Pivovara Highland Park i pivovara obrtnika "Nastavljaju dalje"
  • Cellarmaker Brewing i Sante Adairus Rustic Ales ‘Hop Survivor’
  • Side Project Brewing and Anchorage Brewing Company 'For Gabe'
  • Drugi polu -pivski FLX i Swiftwater Brewing ‘Peabody Punch’
  • Green Cheek Beer Co. i Track Brewing Co. 'Strogo govoreći'
  • Bhramari Brewing Co. and Birds Fly South Ale Project ‘Out back Counting Stars’

Nastavite čitati za detalje o svim preporučenim pivima!

“Suradnja Bierstadt Lagerhausa i#8217 s Bagby Beer Tmavè 13 bilo je najbolje kolab pivo koje sam imao [nedavno]. Iako su oba proizvođača sinonim za promišljeno pivo vrhunske klase, ovaj tamni lager u češkom stilu posebno je spektakularan zbog iskustva koje ističe. Ima arome koje podsjećaju na slabo osvijetljenu prašku dvoranu i nepca zasićena smijehom u trbuhu i doživotnim prijateljstvima. Nadahnjujuća suradnja koja se odnosi na poštovanje prijateljstva i zajednice jednako kao i na pravljenje piva svjetske klase. Ljudi su ono što pivo čini posebnim, a Tmavè 13 lijep je podsjetnik na to. ” —Phil Joyce, suvlasnik i blender, Amalgam Brewing, Denver

“Dancing Gnome ’s Watershed, prvi u cjelogodišnjoj seriji suradnje s ilustratorkom iz Zapadne Virdžinije Rosalie Haizlett i Pittsburgh's Nine Mile Run Watershed Association, zaista mi je stao. Dancing Gnome će svakog mjeseca objavljivati ​​novo pivo s umjetničkim djelima etikete Haizletta koje slavi ekologiju rijeka i potoka zapadne Pennsylvanije, a dio prihoda od prodaje konzervi doniran je projektima očuvanja Nine Mile Run ’. Watershed, prvi u ovoj suradničkoj seriji, je IPA u stilu Nove Engleske s Galaxyjem, Nelsonom i Elom. Zaista sam uživao u laganoj gorčini sprijeda u kombinaciji s asertivnim aromama tropskog voća, grožđa i citrusa te jastučastim osjećajem u ustima koji je sve to zaokružio. Imao je odličnu ravnotežu i složenost aroma hmelja i blijedih nota slada. Plesni Gnome izbacio je ovog iz parka, svidjelo mi se umjetničko djelo konzervi, a sjajno je što pivovara svojim pivom pomaže u korist vanjskim organizacijama. ” —Lauren Hughes, glavni pivar, Necromancer Brewing, Pittsburgh

“Obožavam Side Project, pa sam bio oduševljen kada mi je jedan prijatelj poklonio bocu Leaner Blenda #2, suradnje pivovare s Casey Brewing & amp Blendingom, kako bih proslavio kupnju moje prve kuće. Sedam mjeseci u vinskim bačvama daje ovoj mješovitoj kulturi kiselu suhoću koja graniči s nakupljanjem usta, ali ne prelazi granicu. Prirodno je gazirana i lijepo šumeća, a dodatak sočnih Missouri breskvi stvara osjećaj boce i okus ljetnog sunca. Ukratko, ova sezona savršeno je seoska kuća, a da nije pretjerano funky, pa možete uživati ​​u više njih, a da vas ne zatrpa konjska deka. ” —Kate Russell, osnivačica i pivarica, Hopkinsville Brewing Company, Hopkinsville, Ky.

“Najbolje pivo za suradnju koje sam nedavno ’ve imao bio je prekrasna IPA pod nazivom Mosaic Oasis, koju su skuhali Karl Strauss i Modern Times. Budući da smo u San Diegu, svi smo opsjednuti hmeljem i ovo pivo doista pogađa tu hmeljnu želju koju dobijem oko 17 sati. svaki dan. Zovu ga San Diego IPA, što znači da ima super svijetlu boju i relativno nisku gorčinu kako bi arome i okusi hmelja - u ovom slučaju Mozaika - zaista zasjali i bili zvijezda. Ima gotovo eksplozivnu aromu grejpa i mandarine zajedno s nekim lijepim tropskim notama koje ga uravnotežuju. Lijepa suha završna obrada čini ovo pivo super pitkim, a ipak ima veliki karakter. ” —Doug Constantiner, suosnivač i izvršni direktor, Societe Brewing Company, San Diego

“Barrel-Aged Adjunct Trail, od Angry Chair i Prairie Artisan Ales, savršen je brak onoga što obje ove pivovare rade tako dobro. Ova imperijalna slatka riba od burbona u bačvi, s kavom od kokosa i lješnjaka, nudi tone karaktera bačve i uravnotežene dodatke koji ne prekrivaju bačvu, već je nadopunjuju. Slatko, ali ne pretjerano. To je jednostavno sve što želite od gotovog tijesta od ova dva titana. ” —James Herrholz, Brewer, Corporate Ladder Brewing Company, Palmetto, Fla.

“Imao sam sreću da ulovim limenku Driftwood dvostruke IPA -e iz Vitamin Sea and Branch and Blade dok sam s ovom drugom pravio vlastitu suradnju. Bila je to prava poslastica, počevši od privlačne etikete i guste žute boje. Pije dodir sladak i nevjerojatno mekan, ali s definiranim rubovima. Upravo ovo tražim u ovakvom pivu. Riwaka me zaista oduševila i uvijek sam začuđen upotrebom hmelja Motueka od strane Vitamin Sea. ” —Caleb Hiliadis, glavni pivar, Amherst Brewing, Amherst, Mass.

“Volio sam sezonu pod uvjetom da je u bocama pod nazivom Continuing On pivovare Highland Park i Craftsman Brewery. Imao je suptilne note kleke i kadulje na nosu - prekrasnu biljnu, slanu kvalitetu. Postojala je savršena kiselost, s malo koštuničavog voća i korice limuna, te izvrsnom strukturom tanina. Gorčina je u savršenoj ravnoteži, što je rijetkost ovih dana. Mogao bih ovo piti cijeli dan. ” —Shawn Bainbridge, vlasnik i pivar, Halfway Crooks Beer, Atlanta

“U mom životu nije nedostajalo maglovitih IPA -a otkad sam se preselio u Brooklyn iz područja zaljeva, ali čini se da im se na Zapadu sviđa malo više terpena sa svojim sokom. Prijatelj mi je poslao paket za njegu s tvrtkom Cellarmaker i Sante Adairus ’s Hop Survivor, i odmah sam se vratio. Jeste li ikada rezali u limetu ili ananas i uhvatili malo borovog mirisa? Mopueka i Simcoe hmelj preplavljuju vas upravo tom vlažnošću, dok Kolumbo zaokružuje zemljanu stranu, a Galaxy daje plodnost kako bi ovaj bio jedan od mojih favorita 2020. ” —Daniel Gadala-Maria, Brewer, Other Half Brewing, Brooklyn

“Za Gabea, suradnja Side Sidea i Anchoragea u znak proslave osnivača potonje pivovare, Gabea Fletchera, na poslu 10 godina, savršeno pokazuje snagu svake marke. Ova mješavina ječmenog vina i krupnog, s nitima s obje strane, kombinira nježne note bačve od burbona s profilom slada koji se može opisati samo kao nevjerojatan. Stabilna komponenta uravnotežuje ječmeno vino na način koji smanjuje slatkoću bez gubitka bačvi koje su zvijezda emisije. ” —Wade Meyer, Brewer, WeldWerks Brewing Co., Greeley, Colo.

“Odabirem lokalnu suradnju između Other Half FLX -a i Swiftwatera pod nazivom Peabody Punch. To je 8 -postotni ABV Berliner weisse pun ružičaste guave, limete, zelenog čaja i mliječnog šećera. Umjesto s niskim ABV-om u Berlinu, što je standard za stil, ova dva velika lokalna brenda i naši prijatelji postali su veliki i odvažni. Zašto ne? Volim vidjeti kako se ova zajednica okuplja i stvara zanimljive i jedinstvene predstave o klasičnim stilovima. Pivo vas pogađa ružičastom guavom sprijeda, vodeći u tračak zelenog čaja s limetom. Završava čisto sa suptilnim nagovještajem trpkosti. Vrlo osvježavajuće i voćno s velikom okosnicom. Definitivno se ne pije kao 8 -postotno pivo. Dvije moje omiljene lokalne pivovare udružuju se kako bi napravile izvrsno pivo ovdje u širem području Rochestera! “ —Chris Spinelli, osnivač i Roc Brewing Co., Rochester, N.Y.

“Zaista mi se svidio Green Cheek i Track Manchester style moderno pivo, Strictly Speaking, skočeno isključivo sa Strata. Strata je moj novi omiljeni hmelj i uvijek mi se sviđalo ono što Green Cheek radi. Uvijek sam volio kad pivovari eksperimentiraju sa stilovima, pa pivo u stilu bačve koje je svijetlo u ABV-u, ali ogromnog okusa i arome s tim kremastim osjećajem u ustima, sve dok koristim svoj omiljeni hmelj i skuham ga od nekoga na koga se ugledam, učinio da se ovaj istakne. ” —Bryan Hendrickson, glavni pivar, Evans Brewing Co., Corona, Kalifornija.

“ Bez sumnje, seoska kuća IPA, Out Back Counting Stars, koju su napravili dobri ljudi iz Bhramarija i Birds Fly South. Imao sam sreću podijeliti ih par s osnivačem Bhramarija Garyjem Sernackom tijekom nedavne suradnje tijekom vikenda u Ashevilleu, što smo i učinili, a iz nekog razloga, čuti priču iza piva po kojoj su oni strastveni uvijek čini pivo još nezaboravnijim. Impresivan je način na koji su te dvije pivovare našle način ispreplesti svoje divlje različite stilove s pivom koje uistinu predstavlja oboje. Suptilni funk iz kućne kulture Birds Fly pruža savršeno okruženje za mekan, ali uporan profil suhog hmelja i čini ovo pivo beskrajno drobljivim i doista nezaboravnim. U vremenu u kojem je izlazak i suradnja mali i daleko, ovo pivo zaista me podsjetilo na razlog zašto suradnja može biti tako sjajna i važna. ” —Josh Rake, osnivač, Rake Beer Project, Muskegon, Mich.


9 najboljih piva s niskim udjelom ugljikohidrata za ljubitelje craft piva

Foto: Ljubaznošću pivarske kompanije Anderson Valley

1. Ako želite kiselo…

Tvrtka za pivovarstvo u dolini Anderson i gojaza Blood Orange Blood#8217s
Kalorije: 126 ABV: 4,2 posto
Ako niste ljubitelj piva od hmelja, idite na gusku (izgovara se goza). Pivo u njemačkom stilu koje se kuha s mljevenim sjemenkama korijandera i soli, gusi su obično niskog ABV-a, pa su savršeni za pijuckanje nečeg laganog i aromatičnog. U ovom osvježavajućem kiselkastu pivu fermentira krvava naranča kako bi se dobio citrusni, trpak okus.

Foto: Ljubaznošću Founders Brewing Company

2. Ako želite IPA ...

Founders Brewing Company ’s cjelodnevni IPA
Kalorije: 140 ABV: 4,7 posto
Volite hmeljaste, cvjetne okuse IPA-e u stilu Nove Engleske? Tada ćete cijeniti oštar i aromatičan okus cjelodnevne IPA -e osnivača. Hmelj Simcoe i Amarillo ovom pivu dodaju mrvicu slatkih i gorkih okusa, zadržavajući pri tome nizak sadržaj kalorija i alkohola. Napravljeno za „aktivnog“ ljubitelja piva, s ovog nagrađivanog napitka možete otići s pješačenja na zabavu.

Foto: Ljubaznošću piva s lijeve strane

3. Ako želite stasitu ...

Saison au Ble de Minuit iz lijevog piva
Kalorije: 199 ABV: 6,8 posto
Stouti su, po definiciji, pića s alkoholom, pa su zato visoki u ABV -u. Prosječan obrok iznosi više od 300 kalorija, ali ovo seosko pivo mlađe od 200 godina sadrži iste pune kakaovske i espresso okuse carskog pića. Također ćete dobiti naznake začina i sušenog voća kako biste uravnotežili srdačne ukuse. Nazdravit ćemo tome!

Foto: Ljubaznošću Allagash Brewing Company

4. Ako želite belgijsko pšenično pivo ...

Allagash White tvrtke Allagash Brewing Company
Kalorije: 159 ABV: 5,1 posto
Začinjeno posebnom mješavinom korijandera i kore naranče Curacao, ovo pšenično pivo inspirirano Belgijom ne razočarava. A budući da se kuha sa zobi i sladnom pšenicom, možete se kladiti da ima kremasti finiš i pjenasti vrh. Budući da ćete na ovom nagrađivanom napitku uštedjeti dodatne kalorije, sigurno ga možete upariti s rolnom od jastoga-ostajući vjeran korijenima pivovare Maine.

Foto: Ljubaznošću Coney Island Brewing Company

5. Ako želite pilsner ...

Sirena Coney Island Pilsner
Kalorije: 160 ABV: 5,3 posto
Pilsners su svijetla piva, ali puna su hmeljnih, cvjetnih i začinskih tonova. Ovaj pilsner u njemačkom stilu dobiva toplinu od raženog slada, ukroćenog s primjesama grejpa i limuna. Iako većina ljudi vjeruje da piva s niskim udjelom ugljikohidrata postoje samo u bajkama o sirenama, drago nam je što možemo pronaći ovo ukusno pivo izvan njegovih obala Brooklyna.

Foto: Ljubaznošću Blue Point Brewing Company

6. Ako želite lager …

Tost Lager tvrtke Blue Point Brewing Company
Kalorije: 165 ABV: 5,5 posto
Tost Lager najpopularnije je pivo Blue Pointa i to s dobrim razlogom. Dizajniran za jednostavno piće, Tostted Lager je napitak u kojem ćete htjeti uživati ​​svaki dan, zahvaljujući niskom ABV -u i oštrom i glatkom okusu. Skuhano sa šest različitih žitarica, imate sve slatke, pečene i gorke note koje biste poželjeli u američkom lageru od jantara - minus ogromne kalorije.

Foto: Ljubaznošću Prairie Artisan Ales

7. Ako želite seosko pivo ...

Prairie Artisan Ales ’ Standard
Kalorije: 168 ABV: 5,6 posto
Prairie je poznat po svojim alesima koji škrguću usnama, a ni ovo se ne razlikuje. Standard je suhi hmelj s Motuekom, novozelandskim hmeljem s okusom limete, za pakiranje korice bez dodavanja kalorija. Živahna mješavina voćnih, trpkih i gorkih tonova, ovo je pivo zlatne boje polusuho. Dakle, ako želite pivo s malo ugljikohidrata najbliže okusu šampanjca, ovo je čaša za vas.

Foto: Ljubaznošću Sweetwater Brewing Company

8. Ako želite blijedo pivo ...

Sweetwater Brewing Company ’s 420 Extra Pale Ale
Kalorije: 168 ABV: 5,7 posto
Izravno iz Atlante, Sweetwater Brewing isporučuje svoju verziju piva u stilu zapadne obale s 420 Extra Pale Ale. Ako njegovo ime i zlatna nijansa nisu dovoljni, pobudit će vašu znatiželju za prolijevanje, tada će osvježavajuće lagana karbonizacija zasigurno golicati vaše okusne okuse. Prepun Cascade i Centennial hmelja, ukusna boca ovog blijedog piva svjesnog kalorija pršti okusom grejpa.

Foto: Ljubaznošću Bell ’s Brewery

9. Ako želite nosača ...

Bell's Porter
Kalorije: 183 ABV: 5,6 posto
Što se tiče toga, glavna razlika u odnosu na nosače i stoutere je u tome što su brojke ABV -a u ABV -u mnogo veće. Stoga, ako žudite za glatkim i bogatim okusima, ali ne želite dodatne kalorije, idite na čašu ovog nagrađivanog nosača. Ima naznake čokolade i kave koje biste očekivali i iznenađujući dodir gorkog hmelja.


Gledaj video: Beer Review # 1714 Prairie Artisan Ales Standard A Hoppy Farmhouse Ale (Siječanj 2022).